GRATIS verzending op elke bestelling van meer dan 65€

Momenteel duiken op het internet steeds meer websites op die kortingen, coupons en vouchers van verschillende Duitse onlinedetailhandelaren beloven. Deze sites zijn niet geautoriseerd door Zippo en de coupon codes zijn niet door ons gemaakt en daarom niet inwisselbaar.

Als er coupon promoties of soortgelijke zijn op Zippo.nl, zullen wij onze klanten direct of via onze officiële website/social media kanalen informeren.

Een verkoop-, promotie- of kortingscode gebruiken

De kortingscodes van Zippo zijn normaal gesproken vetgedrukt, in hoofdletters en kunnen op Zippo.de, in e-mails en andere marketingplatformen gevonden worden.

Volg deze eenvoudige stappen om deel te nemen aan de actie:

  • Voer de kortingscode precies zo in als weergegeven in 'Coupon- of kortingscode' boven de totale bedragen aan de rechterkant van de pagina tijdens het bestelproces
  • Klik op de knop "Toepassen" om de kortingscode te activeren en toe te passen op de bestelling.

Zorg ervoor dat je bestelling aan alle voorwaarden van de speciale aanbieding voldoet. Als in de aanbieding bijvoorbeeld staat dat een minimale afname van € 65,00 vereist is, wordt de kortingscode niet op de bestelling toegepast als je totale bedrag (exclusief verzendkosten en belastingen) lager is dan het vermelde bedrag.

 


Richtlijnen voor verkoop-, promotie- of kortingscodes

Per bestelling mag slechts één (1) kortingscode gebruikt worden. De bestelling moet hoger zijn dan de opgegeven minimale bestelwaarde om gebruikt te kunnen worden. De minimale waarde is exclusief btw, verzendkosten, cadeaubonnen en toeslagen. De koper moet minimaal 18 jaar oud zijn. Alle aanbiedingen en kortingscodes zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Aanbiedingen en codes zijn NIET geldig op eerdere of toekomstige aankopen. De aanbieding kan niet worden ingewisseld voor geld of kasequivalenten. Ongeldig of verboden. Aanbiedingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd en kunnen op elk moment worden opgeschort of beëindigd. Alle aankopen zijn onderhevig aan voorafgaande bankgoedkeuring en creditcardverificatie. We behouden ons het recht voor om elke bestelling om welke reden dan ook te annuleren.

 


GRATIS VERZENDKOSTEN

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld, zijn aanbiedingen voor gratis verzending ALLEEN geldig voor STANDAARD VERZENDING. Alle verzendvoorschriften en richtlijnen zijn nog steeds van toepassing, zie Verzend- en bewerkingsinformatie voor meer informatie. Er kunnen nog toeslagen voor speciale leveringen en andere afhandelingskosten van toepassing zijn. Niet geldig voor €0-bestellingen.


GRATIS CADEAUS

Alle aanbiedingen voor een gratis cadeau kunnen slechts één keer worden ingewisseld voor één gratis cadeau per persoon. De koper is verantwoordelijk voor alle verzendkosten en toepasselijke belastingen conform de wetgeving. Kan niet in combinatie met andere kortingen gebruikt worden.


PERSONALISEERBARE AANSTEKERS

Kortingen voor personaliseerbare producten gelden alleen voor de kosten voor het op maat maken en niet voor de prijs van de aansteker, tenzij dit uitdrukkelijk wordt vermeld. Kan niet in combinatie met andere kortingen gebruikt worden.


PERCENTAGES BIJ AANBIEDINGEN

Codes zijn alleen geldig voor bepaalde producten of collecties. Er kunnen enkele uitsluitingen van toepassing zijn. De promotiecode verschijnt op een aparte regel bij het afrekenen en niet op de productlijn. Aanbiedingen zijn niet geldig op Zippo-verzamelobjecten in beperkte oplage of op maat gemaakte aanstekers, tenzij specifiek vermeld. Kan niet in combinatie met andere kortingen gebruikt worden.


BOGO (BUY ONE, GET ONE FREE) % AANBOD

De korting wordt gegeven op het goedkoopste artikel. De aanbieding is niet van toepassing op eerdere aankopen. Kortingen die op het moment van aankoop worden gegeven, worden in mindering gebracht op de geretourneerde producten. In het geval van een retour vervalt de korting en kan deze niet opnieuw worden gebruikt. Kan niet in combinatie met andere kortingen gebruikt worden.