GRATIS verzending op elke bestelling van meer dan 65€

De Zippo-handwarmer

Wil je je outdooravontuur naar het volgende (warmere) niveau brengen? Ontdek dan de Zippo-handwarmers, verkrijgbaar als model voor 12 uur en voor 6 uur. Als je buiten bent, ben je gefocust. Of je nu gaat jagen, vissen, kamperen of gewoon geniet van het koude weer, je wilt geen afleiding zoals koude handen.

 


FAQ's

Mijn handwarmer wordt niet warm genoeg, wat moet ik doen?

  • Controleer voorzichtig de brander, let op dat je je handen niet verbrandt. Deze moet vast zitten.
  • Wellicht is de brander niet goed ontstoken. Herhaal de ontstekingsinstructies.
  • Zorg ervoor dat er voldoende aanstekervloeistof in de handwarmer zit. De vloeistof verdampt zelfs als de handwarmer niet wordt gebruikt.
  • De brander moet mogelijk worden vervangen. De branders moeten na ongeveer 70 keer gebruik worden vervangen.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn handwarmer opwarmt?

Zodra de 12 uur handwarmer ontstoken is, is er geen mogelijkheid meer om het verwarmingsproces te stoppen. Stop indien nodig de handwarmer in de beschermhoes en plaats deze op een brandwerende ondergrond tot de brandstof op is en de handwarmer koel aanvoelt.

Heeft de handwarmer zuurstof nodig om te werken?

Ja, de Zippo-handwarmer heeft zuurstof nodig voor de verwarming. Het zakje regelt de hoeveelheid zuurstof. Gebruik het niet zonder de bijgeleverde zakje, anders wordt de handwarmer te heet.

Moet ik het meegeleverd zakje gebruiken?

Ja, het zakje regelt de hoeveelheid zuurstof en daarmee de temperatuur van de handwarmer. Zonder het zakje kan de handwarmer te heet worden en letsel of brand veroorzaken.

Hoe lang gaat een vulling mee of hoe vaak moet deze worden bijgevuld?

  • De 6 uur handwarmer verwarmt tot 6 uur wanneer deze met meer brandstof dan de onderste regel van de plastic beker is gevuld. Afhankelijk van vele factoren kan de handwarmer iets korter of langer blijven verwarmen. Zorg er altijd voor dat de handwarmer afgekoeld is voordat je deze opbergt. Plaats deze op een vuurvaste ondergrond terwijl hij nog warm is.
  • De 12 uur handwarmer verwarmt tot 12 uur wanneer deze met meer brandstof dan de onderste regel van de plastic beker is gevuld. Je kunt de plastic beker ook tot aan de onderste regel vullen, waardoor hij tot 6 uur warmte afgeeft. Afhankelijk van vele factoren kan de handwarmer iets korter of langer blijven verwarmen.  Zorg er altijd voor dat de handwarmer afgekoeld is voordat je deze opbergt. Plaats deze op een vuurvaste ondergrond terwijl hij nog warm is.