Shipping & Handling

Shipping & Handling

Tarieven voor verwerking en verzending

Zippo.de gebruikte verzendkosten, afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Huidige verzendkosten:

  • €4,50

Er kunnen extra kosten van toepassing zijn op te grote items. Zippo behoudt zich het recht voor om de verzendkosten op elk moment te wijzigen.

Reglement

Juist uitgevoerde bestellingen worden verzonden volgens de onderstaande servicerichtlijnen. Bestellingen zijn juist uitgevoerd nadat de betaling is ontvangen. Bovendien behoudt Zippo zich het recht voor om een bestelling op te houden wegens verdenkingen van fraude. Bestellingen die niet naar behoren worden uitgevoerd, zullen worden geannuleerd en de klant wordt via e-mail op de hoogte gesteld.

Meerdere adressen

Helaas kunnen we geen orderverzendingen splitsen naar verschillende adressen. We zullen graag je bestelling verzenden naar waar je hem wilt ontvangen, maar je moet een afzonderlijke bestelling plaatsen voor elk adres waarop je producten wilt ontvangen. Verzend- en verwerkingskosten worden in rekening gebracht voor elk afleveradres.

Internationale bestellingen

We verzenden graag naar adressen in Nederland. We kunnen niet verzenden naar internationale adressen. Als je je buiten Nederland bevindt, ga dan naar de geauthoriseerde Zippo-dealer in je land.

Verzendbeperkingen

Vanwege transportvoorschriften worden winddichte Zippo-aanstekers verzonden zonder aanstekervloeistof. Om je Zippo-aansteker te gebruiken, vul je hem met Zippo premium aanstekervloeistof.

Er zijn verschillende producten zoals: brandstof, aanstekervloeistof en Classic en Slim aansteker cadeausets, die  standaard over land moeten worden getransporteerd. Als je andere producten besteld in een bestelling, die ook een van deze producten bevat, is versnelde verzending geen geldige optie.

Verzendtijden

Nadat de betaling is ontvangen, wordt je bestelling verzonden vanuit ons distributiecentrum op basis van de inhoud van je bestelling zoals hieronder vermeld.

  • 2-5 werkdagen voor voorraadartikelen
  • 10 - 15 werkdagen voor graveren

Je kunt de huidige bestelstatus controleren door in te loggen op je account.

Bestellingen worden enkel maandag - vrijdag verzonden. We zijn gesloten op feestdagen: Nieuwjaarsdag, Pasen en Kerstmis.

Versnelde verzending

Zippo.de biedt momenteel geen versnelde verzending.

Verzending van gepersonaliseerde producten

De productie van gepersonaliseerde producten vraagt 5-10 dagen. Uw gepersonaliseerd product en elk ander product in uw bestelling wordt verzonden zodra het beschikbaar is.