Hoe een Zippo Aansteker te vullen

Een Zippo Aansteker vullen

Uw windbestendige aansteker is gemaakt om optimaal te werken met Zippo Premium Aansteker Vloeistof and vuursteentjes. Laten we nu bekijken hoe uw aansteker (bij)gevuld moet worden. Aansteker-vloeistof zal zelfs verdampen als de aansteker niet wordt gebruikt, dus denk eraan altijd de deksel te sluiten. Het is ook een goed idee voor elke uitstap bij te vullen.
Wees voorzichtig en doe het volgende ver weg van iedere bron van vuur of vlammen.

Uw aansteker vullen:

1. Verwijder de binneneenheid uit het omhulsel.

2. Draai het ondersteboven en til het vilten kussen op om het vulmateriaal in de brandstofkamer te zien.

  • Hint: Gebruik een rechtgebogen paperclip of iets dergelijks als het moeilijk is het kussen op te tillen.

3. Verzadig het vulmateriaal langzaam met aansteker-vloeistof. Stop met vullen als de vloeistof bovenaan het vulmateriaal komt, of dit van kleur begint te veranderen.

  • Tip: Vul niet te vol. De aansteker zal lekken als hij te vol is. Voorkom dat de vloeistof op uw huid komt, want het irriteert de huid. Als er toch contact met de huid optreedt, was de betroffen plekken dan direct met zachte zeep en water.

4. Doe de binneneenheid terug in het omhulsel en let erop overtollige vloeistof van de aansteker en uw handen te vegen alvorens de aansteker aan te steken. Als er vloeistof op de aansteker zit, veeg het dan gewoon weg of wacht even zodat het kan verdampen. Verzeker u ervan dat de vloeistofcontainer afgesloten is en er geen gemorste vloeistof in de buurt is voordat u aansteekt – dit is brandbare vloeistof.

  • Hint: Als u van plan bent de aansteker in uw broekzak te doen, dan stellen we voor deze "met de onderkant beneden" te plaatsen.

5. Gebruik uw duim om het vuursteenwiel met een neerwaartse beweging te raken om een vonk te maken. Als er geen vlam verschijnt, herhaal dit dan.

6. Zodra een vlam is verschenen en u klaar bent met het gebruik, sluit dan de deksel om de aansteker te doven. Deze aansteker dooft niet uit zichzelf dus u moet het deksel sluiten.

  • Waarschuwing: Afhankelijk van de duur van het gebruik kan de aansteker heet worden, dus wees voorzichtig.

Gebruik Originele Zippo Brandstof, Lonten, & Vuursteentjes